aed lease op tv

AED lease op tv bij RTLZ in ‘Doe maar duurzaam!’

juni 17, 2017 8:09 am Gepubliceerd door

Ken je het RTL televisieprogramma ‘Doe maar duurzaam’? RTLZ besteedt elke zondag van 17.00 tot 17.30 uur aandacht aan onderwerpen die betrekking hebben op duurzaamheid. Bij duurzaamheid denk je al snel aan recyclen en zonnepanelen maar er is veel meer dan dat.

Een AED is waarschijnlijk niet iets wat je op een lijstje van duurzaamheid zou verwachten. Het woord duurzaamheid kun je op veel manieren uitleggen. ‘Een lange levensduur’ zie je veel als uitleg van het begrip. Dat is precies wat wij willen bereiken met AED lease: bijdragen aan het verlengen van de levensduur van mensen. Elk leven dat gered wordt met de inzet van een AED is voor ons een drijfveer om nog meer AED’s in Nederland te plaatsen.

Kosten AED net even te hoog om in een keer te betalen?

Het is niet voor iedereen makkelijk om een AED te kopen. Soms zijn de eenmalige kosten net even te hoog. Wij weten dat veel werkgevers echt zuinig zijn op hun personeel en dat de gevolgen van het niet hebben van een AED immens kunnen zijn. De machteloosheid is iets wat je je leven lang bijblijft. Daarom kun je bij ons ook AED’s leasen. Dan betaal je maandelijks een vast bedrag en aan het einde van de looptijd mag je de AED houden.

Wil je zelf een AED leasen of kopen? Op deze pagina vindt u meer informatie over het leasen van een AED. Een AED aanschaffen is soms niet iets wat je zomaar even doet. Zelfs niet als je het kunt leasen. Vind je het fijn om eerst even een demo te zien en wat vragen te kunnen stellen? Bel of mail ons dan. Telefoonnummer: 085 – 77 35 222, e-mail: info@escape-opleidingen.nl.

Wanneer kun je ons op TV zien?

Er zijn 5 uitzendingen waarin je bij ons mee kunt kijken. Houd onze Facebookpagina in de gaten want we geven een seintje als het bijna zo ver is of ga naar de website van RTLZ Doe maar duurzaam. Onder voorbehoud van programmawijzigingen kun je ons zien op de volgende dagen:

  1. Zondag 9 juli van 17.00 uur – 17.30 uur
  2. Maandag 10 juli van 7.30 uur – 8.00 uur
  3. Woensdag 12 juli van 10.30 uur – 11.00 uur
  4. Vrijdag 14 juli van 13.05 uur – 13.35 uur
  5. Zaterdag 15 juli van 16.30 uur – 17.00 uur.

Feiten en cijfers over reanimatie

  • De meeste gevallen van hartstilstand vinden plaats buiten het ziekenhuis. Bij een hartstilstand is tijd de grootste vijand. Gemiddeld is een ambulance na 14 minuten ter plekke. Dit is te lang bij een hartstilstand!
  • Bij een vroegtijdige reanimatie zijn de overlevingskansen 15 tot 20% dat betekent dat 80 tot 85% dus overlijdt aan de gevolgen van een hartstilstand, zelfs na reanimatie. Een AED kan een enorm verschil betekenen. Want als er een AED in de buurt is en een omstander gebruikt deze binnen een paar minuten, dan stijgt de overlevingskans tot wel 70%. We kunnen niet iedereen redden, maar wel een eerlijke kans bieden op overleving!
Tags : , ,

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.