AED redt leven van man die hartstilstand krijgt in sportschool

maart 3, 2017 3:06 pm Gepubliceerd door

Voor dit artikel gaan we ruim 9000 kilometer de grens over naar een stad aan de westkust van Amerika, namelijk San Diego in Californië. Deze stad heeft maar liefst 1.301.617 inwoners en het had niet veel gescheeld of het waren er nog ‘maar’ 1.301.616.

Een tachtigjarige man kreeg een hartstilstand terwijl hij op de loopband van de plaatselijke sportclub liep. Een alerte medewerker van de sportschool startte onmiddellijk met reanimatie totdat de Zoll AED werd aangesloten. Je ziet in het filmpje dat de Zoll AED de sportschoolmedewerker door de reanimatie heen praat en aangeeft wanneer de schok toegediend moet worden.

Gelukkig komt de man weer bij en kan hij zelfs even lachen terwijl hij op de grond ligt te herstellen van de klap.

Je ziet ook dat het ambulancepersoneel een paar minuten nadat de man weer bij is pas aankomt. Zo is dat ook in Nederland.

Deze tachtigjarige man is goed hersteld en kan het gelukkig nog navertellen. De man heeft zijn leven te danken aan de sportschoolmedewerker die opgeleid is om te kunnen reanimeren en aan de Zoll AED die u bij ons kunt leasen of kopen. Hij sport nog steeds in de sportschool onder toezicht van zijn ‘reddende engel’.

Wij kregen kippenvel bij het bekijken van het filmpje. Dit is waarom wij dit werk met hart en ziel doen en waarom wij AED’s verkopen.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ‘Een AED kan iemand het leven redden. Hoe meer AED’s er in de buurt zijn, hoe groter de kans dat iemand een hartstilstand overleeft.’

Heeft u al een AED? Als de kosten net even te hoog zijn om in een keer te betalen, kunt u ook een AED leasen. Koopt u er liever een of wilt u eerst eens een demo? Neem dan contact met ons op.

Bekijk het filmpje op http://www.kusi.com/story/34590551/defibrillator-saves-man-having-heart-attack-at-local-gym of klik/tik op de afbeelding hieronder. Voordat het filmpje start, ziet u eerst een heel korte Amerikaanse reclame.

AED redt leven man

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.