AED plus

AED zinloze investering? Of toch niet?

december 2, 2016 10:32 am Gepubliceerd door

Het is eigenlijk best vreemd: veel bedrijven doen veel aan BHV-activiteiten. Er zijn meerdere BHV-ers in een pand, er vinden oefeningen plaats en jaarlijks worden de BHV-ers naar een opfriscursus gestuurd. Dat kost geld maar de meeste bedrijven zijn wel overtuigd van de noodzaak of vinden dat het ‘simpelweg moet’.

Toch zijn er bedrijven die geen AED in huis hebben vanwege de kosten. ‘Dan kopen we zo’n AED en misschien doen we er nooit iets mee’, is een veelgehoord argument. Begrijpelijk vanuit kostenoogpunt. Maar toch… Wat als een collega een hartaanval krijgt en u had zijn leven kunnen redden door € 0,80 per dag uit te geven aan een AED? Dan blijkt dit een van de meest zinvolle investeringen te zijn die u had kunnen doen.

Bent u er nog niet van overtuigd dat u de € 0,80 per dag kunt terugverdienen? Bedenk dan ook dat alleen al het aanschaffen van een AED een positief effect heeft op de beleving van medewerkers. Niet zo gek, want een werkgever laat hiermee zien dat het welzijn van medewerkers belangrijk is. In het meest gunstige geval heeft u een de AED niet nodig. Is dat wel het geval, dan heeft de getroffen medewerker (of iemand in de buurt van uw bedrijf als u uw AED registreert) de grootste kans om te overleven als er binnen 6 minuten mensen ter plekke zijn die starten met reanimeren en een AED gebruiken.

Wilt u meer weten over het leasen van een AED voor € 0,80 per dag? Neem dan contact op voor vrijblijvende informatie of een demo.

Telefoonnummer: 085 – 77 35 222

E-mail: info@escape-opleidingen.nl •

Lease een AED

Wist u trouwens dat er ook e-learings bestaan waardoor BHV-ers niet meer op pad hoeven om bijgeschoold te worden?

Tags : , ,

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.