AED platform

Helpt u ook mee? AED aanmelden of controleren

oktober 28, 2016 2:04 pm Gepubliceerd door

Heeft u een AED of bent u van plan er een aan te schaffen? Dan weet u dat een AED levens kan redden en dat het belangrijk is om binnen 6 minuten te starten met hartmassage en zo snel mogelijk met het gebruik van een AED. Daarom is het in een noodsituatie van levensbelang zo snel mogelijk te achterhalen waar de dichtstbijzijnde AED zich bevindt. Misschien wel die van u en vergroot u hiermee de kans op overleven!

Daarom steunen wij het initiatief van het Rode Kruis en de Hartstichting en roepen ook wij iedereen op die in het bezit is (of komt) van een AED om deze aan te melden of de locatie en openingstijden te controleren. Het Radboudumc richtte hiervoor een platform op dat inmiddels overgedragen is aan het Rode Kruis. Het doel van dit platform is:

  • Zoveel mogelijk AED’s  in Nederland in kaart brengen
  • De reeds aangemelde en nieuw aangemelde AED’s te laten controleren
  • Wijzigingen doorvoeren of foutief aangemelde AED’s verwijderen.

Uw AED aanmelden of controleren

Doet u mee? Ga dan naar www.aed4.eu of download de gratis EHBO-app om uw AED aan te melden en de locatie en openingstijden van uw AED te registeren of te controleren.

Heeft u nog geen AED maar overweegt u er een aan te schaffen?

Een AED is een nobele investering omdat u daarmee bijdraagt aan de overlevingskansen van mensen. Veel mensen twijfelen over aanschaf vanwege de kosten. Leasen zonder dat u meer betaalt dan wanneer u de AED in een keer aan zou schaffen, is daarom een veelgekozen alternatief. Voor € 0,80 per dag heeft u de beste AED in de markt al in huis: de Zoll Plus. Niet voor niets is de Zoll Plus zeer populair bij huisartsen en artsen! Meer weten over het leasen van een AED? Bel of mail ons dan:

Telefoonnummer: 085 – 77 35 222

E-mail: info@escape-opleidingen.nl

Ja, ik wil een AED leasen

Tags : , , , ,

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.