Hoe weet je of een AED goed is?

februari 10, 2017 4:16 pm Gepubliceerd door

Heb je wel eens van het FDA-keurmerk gehoord? Dat is een keurmerk van de Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid van Amerika dat de kwaliteit van voedsel, medicijnen, medische producten en cosmetica streng controleert.

Misschien denk je: ‘Waarom is dat voor ons in Nederland belangrijk?’ Dat komt doordat Nederlandse bedrijven ermee te maken hebben als ze bijvoorbeeld medicijnen of medische producten willen exporteren naar Amerika. Ook zegt het wat als het product dat je levert, door de zeer strenge FDA keuring komt. De FDA gaat namelijk ver als het gaat om kwaliteitseisen.

De AED’s die je bij ons kunt kopen of leasen zijn van het merk Zoll en vallen onder de ZOLL Medical Corporation, een bedrijf van de Asahi Kasei Group, dat medische apparatuur en softwareoplossingen ontwikkelt die wereldwijd toonaangevend zijn op het gebied van geavanceerde reanimatie en het redden van levens. Zij hebben klanten in meer dan 100 landen waaronder de VS. Zij willen de beste AED’s ter wereld leveren en dat lukt! Zoll AED’s behoren tot de top 3 van de beste AED’s ter wereld!

Daarom is het niet zo gek dat ze voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de FDA-keuring.

Normaal gesproken zie je dat terug in het prijsverschil. AED’s die door die strenge keuring komen, zijn vaak een stuk duurder. Het laten keuren door de FDA is voor fabrikanten een flinke investering. Bij Zoll is dat niet het geval omdat zij het doel hebben de beste AED’s ter wereld te bieden tegen een prijs die door de meeste ondernemers en organisaties te betalen is. Kijk maar eens rond, je ziet veel Zoll AED’s hangen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en huisartspraktijken.

Wil je een AED aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs maar ook verzekerd zijn van een goede kwaliteit? Dan ben je bij Zoll en dus bij ons als leverancier aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen tussen een leaseconstructie waarbij de AED na de looptijd van jou is, of door de AED te kopen via onze webshop.

Ja, ik wil een AED leasen

 

 

Tags : , ,

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.