Informatie over Lease

U bent niet voor niets aan het lezen op deze website, dus we hoeven u vast niets te vertellen over het belang van een AED. Eerlijk is eerlijk: het aanschaffen van een AED kan een kostbare zaak zijn. Een AED is bedoeld om levens te redden en daarom moet het apparaat van hoge kwaliteit zijn en moet het risico dat het niet werkt, zo klein mogelijk zijn.

Wilt u wel een AED bestellen maar niet ineens het hele bedrag betalen? Dan is leasen misschien wat voor u. U least bij ons al een AED vanaf € 0,80 per dag. Voor dat bedrag krijgt u een topkwaliteit AED. Veel bedrijven maar ook particulieren leasen een AED omdat een klein bedrag per maand beter uitkomt dan het volledige bedrag ineens te moeten betalen. Na vijf jaar wordt u wel eigenaar van het AED apparaat. Dat is voor veel mensen ook een groot voordeel.

Wat krijgt u voor € 0,80 per dag?

Voor dit bedrag krijgt u:

  • Een complete AED van hoge kwaliteit die ook veel door huisartsen en ziekenhuizen wordt gebruikt
  • Inclusief AED accessoires zoals een tas, safeset en beademingsmasker
  • Zonder eenmalige aanschafkosten!
  • 5 jaar lang geen onverwachte kosten
  • Vast bedrag per maand
  • Na 5 jaar is de AED volledig uw eigendom!

Onze AED’s geven feedback tijdens het gebruik

Least u bij ons een AED? Dan krijgt u automatisch een AED met feedback. Dit betekent dat het apparaat feedback geeft tijdens het gebruik ervan zodat u zeker weet dat u het apparaat op de juiste manier gebruikt. Onze AED’s onderscheiden zich hiermee van andere AED’s.

Na 5 jaar mag u de AED houden

Heeft u 5 jaar lang het leasebedrag betaald? Dan is het apparaat van u. Daarmee koopt u als het ware het apparaat maar betaalt u maar een klein bedrag per maand in plaats van het volledige bedrag in een keer.

Wilt u een of meerdere AED’s leasen, een demo aanvragen of meer informatie?

Wilt u graag een AED of meerdere AED’s leasen? Of wilt u een demo of meer informatie? Dat is bij ons geheel vrijblijvend. U kunt ons hiervoor bellen. Ons telefoonnummer is 085 – 77 35 222. Stuurt u liever een mail? Dat kan ook via info@escape-opleidingen.nl.

Ja, ik wil een AED leasen

AED bestellen

Wat is lease precies?

Least u een product, dan betaalt u eigenlijk voor het gebruik van het product, niet voor het eigendom daarvan. U kunt het vergelijken met huur op lange termijn. De leasemaatschappij, is ons geval BNP Paribas Leasing Solutions, is juridisch en economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Het risico van veroudering en waardevermindering ligt bij BNP Paribas Leasing Solutions.

De vorm van leasen die wij aanbieden heet ‘operational lease’. Dit betekent dat de vaste looptijd van de leaseperiode nooit langer is dan de economische levensduur.

BNP Paribas Leasing Solutions activeert de machine op haar balans en schrijft hier op af. U brengt de leasetermijnen als kosten in mindering op uw bedrijfsresultaat.
De leasetermijnen komen rechtstreeks ten laste van de Verlies & Winstrekening. Wilt u ook gebruik maken van service zoals onderhoud en verzekering? Deze kunnen we voor u opnemen in de leasetermijnen.

Meestal wordt 100% van de investering gefinancierd. Bij operational lease zijn de mogelijkheden van inruil beperkt.
De periodieke leasetermijnen worden verhoogd met BTW. Kwartaal- of maandtermijnen bij voorafbetaling zijn het meest gebruikelijk.

Na afloop van de vaste huurperiode heeft u de volgende opties:

  • Beëindiging van de huur;
  • Doorhuur;
  • Koop van de AED.

(bron: BNP Paribas)

contract-1464917_640