Team AED lease

Je hebt mensen die werken om te leven, mensen die leven om te werken en mensen die hun leven en werk inrichten om dat van anderen te redden.

Dat laatste is wat wij met hart en ziel doen: wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan het redden van levens. Dit doen wij bij Escape Opleidingen en met onze webwinkels voor AED’s: deze website en de website waar wij Zoll AED’s verkopen.

Kom je met ons in aanraking, dan merk je al snel dat we niet alleen enorm bevlogen zijn in wat we doen maar ook ontzettend veel ervaring hebben in ons vakgebied. Niet alleen met AED’s maar zeker ook op het gebied van EHBO en bedrijfshulpverlening.

Een AED leasen of kopen doe je vaak niet zomaar. Zeker als je een AED online wilt kopen of leasen, is het belangrijk dat je een ‘goed gevoel’ hebt bij het bedrijf wat je op het oog hebt. Bieden ze goede service? Hebben ze kennis van zaken? Kan ik bij ze terecht met vragen? Om u een beeld te geven van ons team, vertellen we de komende weken per teamlid wat het verhaal is en wat de drijfveren zijn om dit werk te gaan doen. We trappen af met Jan Lankwarden. U vindt zijn verhaal onder de vier foto’s van onze teamleden.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 085 – 77 35 222 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Het verhaal van Jan Lankwarden

In mijn leven heb ik veel reanimaties uitgevoerd. Tijdsverlies is hierin onze grootste vijand. Gemiddeld is een ambulance na 14 minuten ter plekke, bij een hartstilstand duurt dit te lang. Het snel aansluiten van de AED kan veel mensenlevens redden.

Het verdriet en onmacht van de omstanders is mij altijd bij gebleven. Hoe mooi is het om een leven te kunnen redden? Iedereen verdient toch een kans op overleving?