AED voetbal

Heb of werk je bij een sportclub? Lease dan een AED

januari 6, 2017 2:07 pm Gepubliceerd door

Wist je dat: jaarlijks rond de 16.000 mensen een hartstilstand krijgen? Dat gemiddeld 300 mensen per week buiten het ziekenhuis een hartstilstand krijgen? En dat een deel daarvan plaatsvindt in een sportclub of buiten op het veld?

Helaas gaan hartstilstanden niet voorbij aan sportieve mensen. Zo zijn er bekende voetballers getroffen door een hartstilstand op het veld en overkwam dit ook mensen die in de sportschool sportten.

Gelukkig zijn er meestal wel mensen in de buurt die kunnen reanimeren. Daardoor zijn de overlevingskansen, mits je er meteen bij bent, 15 tot 20%.

Sport je bij een sportclub met een AED en wordt iemand getroffen door een hartstilstand? Dan loopt de overlevingskans door het gebruik van een AED op tot 70%.

Toch heeft niet elke sportclub een AED. In de meeste gevallen komt dit door de investering die aanschaf van een AED met zich meebrengt. Ben je eigenaar van een sportclub en overweeg je een AED aan te schaffen maar zie je op tegen de eenmalige kosten? Dan is het leasen van een AED voor u een goed en betaalbaar alternatief.  U least al een AED voor € 0,80 per dag. Dit is zonder extra kosten in vergelijking tot eenmalige aankoop van een AED.

Lease een AED

€0,80 per dag is niet veel geld. Je helpt daarmee collega’s of leden van de sportclub met een hartstilstand hun overlevingskansen en kwaliteit van leven te vergroten. Wil je meer weten over het leasen van een AED? Bel of mail ons dan:

Telefoonnummer: 085 – 77 35 222

E-mail: info@escape-opleidingen.nl •

PS: sport je bij een club? Vraag dan eens of er een AED aanwezig is. Is dit niet het geval en twijfelen ze over aanschaf, dan kun je ze wijzen op deze website. Willen ze de AED eerst zien, dan mogen ze ook een afspraak maken voor een demo.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Thomas

Commententaren zijn gesloten.